Site Overlay

Auto presvlake za nov interijer

Limeni ljubimac na četiri kotača mnogima je najdraža stvar i emotivno su vezani uz njega. Kako bi automobil što bolje zaštitili i unijeli promjenu dizajna interijera, koriste se auto presvlake. One će zaštiti original presvlake automobila, te se pobrinuti da on u originalu ostane netaknut. Postoje univerzalne navlake koje se mogu koristiti na većini automobila, te one koje su točno izrađene za određeni model automobila. Kroz tekst vam donosimo više o automobilskim navlakama, kakve sve vrste postoje i gdje ih kupiti po najpovoljnijim cijenama.

Auto presvlake za određeni model 

Kako bi auto presvlake što bolje stajale i uklapale se u automobil, najbolji odabir su one koje su napravljene točno za vaš model. Sicevi u automobilima su različiti i univerzalne navlake će zaštiti siceve, no neće idealno pristajati prema njihovom obliku.

Najčešće se izrađuju od sintetičkih materijala koji se odlično spajaju sa sjedalom, a ovisno o cijeni ovisi i kvaliteta izrade. One jeftinije navlake često se izrađuju od jako tankih materijala, dok one nešto skuplje traju znatno dulje.

Univerzalne auto presvlake

Za razliku od ostalih, univerzalne auto presvlake mogu se postaviti u svaki automobil. Njihova glavna prednost je jeftinija cijena i široka dostupnost, no one neće pružiti vizualnu ljepotu kao i one posebno prilagođene vašem modelu automobila (Renault, Opel, BMW, …).

Auto presvlake za određeni model
Auto presvlake Kegel Audi A4 08-15

One su namijenjene raznim modelima i nikada neće idealno pristajati uz sic Vašeg automobila, te onima koji pate na estetiku to bi moglo stvarati problem. Prilikom kupnje morate obratiti pažnju na njihovu veličinu, te materijal, a svakako birajte što deblje navlake kako bi im vijek trajanja bio što dulji.

Kupnja auto presvlaka online

Najbolji i najjednostavniji način za kupnju auto presvlaka je online trgovina Silux. Kroz godine rada ova web trgovina postala je jedna od vodećih trgovina u ovom dijelu Europe i izgradili su ime koje garantira kvalitetu proizvoda i povoljne cijene. U Silux web trgovini mogu se pronaći razni auto dijelovi i druga oprema, a dio asortimana čine i auto presvlake. Kupnju možete dovršiti u svega nekoliko minuta, a sve što trebate je posjetiti njihovu web stranicu, pronaći ono što Vam je potrebno, dodati u košaru i naručiti. Čestitamo, za nekoliko dana Vaš paket stići će na adresu!

Gumi tepisi za auto

Trebaju vam novi gumi tepisi za auto? Onda si pročitajte članak “Gumi tepisi su najbolji izbor za održavanje“.

Članci u istoj kategoriji: