Site Overlay

Automobil parkiran na otvorenom može biti siguran

Mnogi vozači koji nisu te sreće da mogu svoj automobil preko noći ostavljati na zatvorenom, primjerice u garaži, strepe od mogućih oštećenja koja ga mogu zadesiti. To mogu biti razne vremenske nepogode, ali i slučajna šteta, poput sudara s drugim automobilom i slično. Za takve stvari idealne su cerade za auto koje će mu pružiti dobru zaštitu.

Naravno, one ne mogu biti 100%-tna zaštita, ali u većoj mjeri će ga zaštititi. A na sami spomen zaštite auta, vozači najčešće pomisle na tuču koja može napraviti veliku štetu na limu automobila.

Učinkovita zaštita protiv tuče

Cerada protiv tuče za automobil predstavlja vrlo dobru zaštitu s obzirom da će odlično apsorbirati sve udarce od tuče. Pri pojavi jake tuče, ako ste automobil parkirali na otvorenom, a on nije zaštićen, mogli biste pretrpjeti vrlo veliku štetu i popravak će vas skupo stajati.

Kvalitetna cerada protiv tuče
Automobilska cerada protiv tuče

Zato se svakako isplati kupiti automobilsku ceradu protiv tuče jer ona nije skupa, pogotovo u usporedbi s mogućom cijenom popravka uništenog auta. Ne morate je postavljati na automobil baš svaki dan, ali kada na vremenskoj prognozi čujete za mogućnost velikih nepogoda, svakako je postavite.

Postavljanje cerade protiv tuče

Cerade protiv tuče se postavljaju na automobil. Iako postoje različiti modeli, kod većine se postavljanje svodi u ovih nekoliko koraka:

  • Rasklapanje cerade
  • Prekrivanje automobila
  • Pričvršćivanje na automobil pomoću elastičnih traka koje se nalaze s donje strane 

Riječ je o postupku kojeg doslovno možete napraviti u nekoliko minuta, a može pružiti odličnu zaštitu vašem automobilu. Bitno je samo napomenuti da se cerada na auto postavlja isključivo kada je on suh, nikada kada je već mokar. Ako je krenete postavljati na mokar auto, kasnije će je biti puno teže skinuti, a moguće je i da će ostaviti tragove. Zato, ne čekajte da počne kiša, snijeg ili tuča, već je postavite prije toga.

Veliki izbor autoopreme online

Cerada protiv tuče za auto može se kupiti u brojnim fizičkim trgovinama s autoopremom, ali vrlo veliki izbor možete pronaći i u online trgovinama. Kupnja cerade za auto online je također vrlo jednostavna, budući da je riječ u univerzalnom komadu autoopreme.

Video: Cerada protiv tuče EVOII | Modifikacija 2019

Modeli se razlikuju samo u dimenzijama, pa je potrebno da znate približno dimenziju svog automobila te prema tome kupite odgovarajući model. 

Nakon obavljene kupnje, vaša automobilska cerada protiv tuče će vam stići na vašu adresu i nakon što je postavite na automobil, ne morate više toliko brinuti o njegovoj sigurnosti.

LED žarulje za auto

Kvalitetne LED žarulje za auto

Na automobilima se danas uglavnom mogu pronaći klasične halogene žarulje. One se već dugi niz godina ugrađuju u njih ponajviše zbog toga što se jeftine za proizvodnju, a daju dosta dobro osvjetljenje. No, unazad nekoliko godina, na tržištu su se pojavile i neke nove vrste rasvjete za automobile. Isto kao što je slučaj i u kućanstvima, LED rasvjeta se pokazala kao odlično novo rješenje.

Članci u istoj kategoriji: