Site Overlay

Bežični punjač omogućuje brže i bezbrižnije punjenje

Imate li mobitel novije generacije, vjerojatno ste primijetili kako je jedna od opcija koje nudi i bežično punjenje. Ipak, punjač koji ste dobili vjerojatno je bio onaj klasični, žičani, pa možda niste sigurni kako koristiti ovu opciju. Bežično punjenje odličan je način da bateriju svog mobitela uvijek održite punom.

Ova vrsta dodataka za mobitel postaje sve popularnija jer većina novih modela mobilnih telefona nudi tu zanimljivu mogućnost.

Pronađite odgovarajući bežični punjač

Bežični punjač za mobitel i dalje nije dio standardne opreme koju dobijete uz mobitel prilikom kupnje, no ako ste zaključili da vam ovakav dodatak treba, uvijek ga lako možete nabaviti. Prva postaja svakako vam treba biti proizvođač mobitela. Većina proizvođača nudi bežične punjače za telefone u nekoliko verzija, pa možete biti sigurni da kupujete kvalitetan model koji će odgovarati baš vašem telefonu. 

Bežični punjač za mobitel i dalje nije dio standardne opreme koju dobijete uz mobitel prilikom kupnje

Ako proizvođač nema modele koji vam se sviđaju ili pak ne nudi bežične punjače za mobilne telefone, također možete provjeriti i one drugih proizvođača, pod uvjetom da:

  •  provjerite sve specifikacije koje su potrebne za punjenje vašeg mobitela
  •  nabavite model koji im odgovara

Tako ćete biti sigurni da ćete kupiti odgovarajući model za svoj telefon.

Laka dostupnost za punjenje telefona

Danas mnogi automobili nude opciju bežičnog punjenja u sklopu polica za čuvanje stvari, pa mobitel bez ikakve opreme možete puniti tijekom vožnje. Ako pak želite bežični punjač za ured ili dom, oni se lako mogu pronaći skriveni u držače i postolja za mobitel u koje ih možete staviti na punjenje kada ih ne koristite. 

Za nevidljive modele možete se pak poslužiti modulima koji se mogu sakriti u namještaj. Sve što treba je ispod radne površine probušiti rupu u koju čete staviti bežični punjač za mobitel, a na površini pak označiti mjesto na koje za punjenje treba staviti telefon.

Čitajte i sljedeći članak: Jeftina sportska kamera SJCAM SJ6

Bilo da tražite kameru za profesionalno snimanje ili vam je potrebna za snimanje hobija, sportska kamera SJCAM SJ6 je odličan odabir.

Korisni dodaci za mobitele

Što ako želite bežično puniti svoj mobitel, a on nema tu mogućnost? Na tržištu danas postoje mnogi adapteri koji omogućuju bežično punjenje i za telefone koji nemaju tu mogućnost. Najčešće su skriveni unutar maski za telefon, te se priključuju u USB priključak vašeg telefona, dok adapter na stražnjoj strani omogućuje bežično punjenje. 

Kod svih vrsta bežičnog punjenja ipak na umu treba imati kako sloj između punjača i mobitela ne smije biti predebeo, ali i da se između njih ne smije nalaziti nikakav metal, jer bi se on tijekom punjenja mogao zagrijati i uzrokovati štetu.

Članci u istoj kategoriji: