Site Overlay

Čuvajte glavu uz dobru kapu

Kape su veoma važan dodatak koji štiti glavu od sunca ili hladnoće tijekom cijele godine. Odabir dobre kape, koja neće samo štititi, već i izgledati moderno i lijepo vrlo je važan, kako biste u svakom trenutku bili zaštićeni i izgledali odlično. 

Upravo zato što su tako koristan dodatak, one su i odličan poklon. Pronaći ih možete u brojnim trgovinama odjećom, ali često i na raznim drugim mjestima, poput štandova s robom i slično.

Zaštita od sunca

Kape sa šiltom odlična su ideja kao zaštita od sunca za sve generacije, ali su također i odlična ideja kao poklon! Kape sa šiltom štitit će vaše lice od direktnog udara sunca i stvarati na njemu sjenu, koja će boravak na vrućem ljetnom suncu učiniti mnogo ugodnijim. 

Kape šilterice također su odlična ideja želite li kapu ukrasiti tiskom, jer za njega uvijek ima mnogo prostora. Razmišljajte inovativno i kapu s tiskom ukrasite na samom šiltu, ili pak simpatičnim uzorkom ukrasite prednji ili stražnji dio. Želite li da vaš dizajn bude upečatljiv, onda kapu s tiskom ukrasite i sa strane.

Topla glava i zimi

Zimske kape su nezaobilazan dodatak i kada padnu temperature, kada je veoma važno čuvati se od kiše i snijega. Zimska kapa prije svega mora biti topla, kako bi spriječila hladnoći izvana da vas smeta u svakodnevici. 

Ipak, uz to, dobro je odabrati zimsku kapu koja je i moderna, a zimske kape s tiskom odlična su opcija za to. Osim što čine odličan poklon, super su ideja čak i ako ih izrađujete za sebe. Ukrasite kapu natpisom ili motivom po želji, i uživajte u toploj i sigurnoj zimi!

Unikatan dodatak za glavu

Kapa nam treba kroz cijelu godinu, bilo da želimo:

Ipak, nema goreg od dosadnog modela koji našem cjelokupnom izgledu ne pridonosi na neki način. Tisak na kape odlična je ideja želite li imati model koji je unikat i savršeno odražava vašu kreativnost i maštu. S druge strane, kapa s tiskom je također savršen promotivni poklon, upravo zbog svoje korisnosti. A s obzirom da svaka kapa ima mnogo prostora na sebi, na njoj se lako može otisnuti motiv ili tekst po vašoj želji, što će na njoj ujedno biti i izvrsna promocija za vašu tvrtku ili neku drugu aktivnost.

Majice sa natpisima su odličan dar. Majice su jedan od onih odjevnih komada koje možete nositi na 100 načina. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: