Site Overlay

Gotovo neizostavan mobilni dodatak za mlade

Mobiteli su danas postali neizostavan dio našeg svakog dana – bilo da se radi o vježbanju, druženju, putovanju ili pak odmoru. Upravo radi velikog broja mogućnosti koje nude, bez mobitela danas ne možemo, no za potpuno iskustvo važno je nabaviti i neke popratne dodatke. 

Mnogima jedan od najvažnijih dodataka su slušalice za telefon, uz koje će duga putovanja ili pak samo odlazak do posla ili škole biti mnogo ugodniji i zabavniji.

Udobne i kvalitetne slušalice

Slušalice za telefon mnogima su veoma važan dio svakoga dana, na putu do škole ili posla. Najčešće ih u ušima imamo i po nekoliko sati bez prestanka, dok radimo, vježbamo ili se odmaramo. Kvaliteta zvuka, naravno, veoma je bitna, no osim toga važno je također pronaći i slušalice za mobitel koje su ugodne za nošenje i otporne na razne nesreće, ali uz to također odgovaraju i našim ušima.

Bežične Bluetooth slušalice za telefon
In-Ear bluetooth slušalice za telefon “Minimal”

Veličina slušalica za mobilni telefon, način na koji pristaju uz naše uho (ili na glavu) te kvaliteta zvuka važni su elementi koji za vrijeme slušanja mogu utjecati na našu udobnost, ali i razumljivost onoga što slušamo.

Klasičan odabir mobilnih dodataka

Klasične slušalice za telefon najčešće dolaze sa standardim priključkom od 3.5 mm, koji se može pronaći u većini mobitela danas. Kod kupnje važno je prije svega odabrati vrstu koji nam dogovara:

  • In ear slušalice

    U zadnjih su nekoliko godina postale veoma popularne.
  • Clip on slušalice

    Prilagođene za tjelesnu aktivnost.
  • Slušalice pune veličine

  • Priključne

    Koje se umeću u vanjski dio ušne školjke.

Važno je potražiti model s otpornijim kabelom, kako biste izbjegli pucanje žica, što će rezultirati gubljenjem zvuka u jednoj ili obje slušalice.

Bežične mobilne slušalice

Bežične Bluetooth slušalice za telefon postale su sve popularnije otkako su mnogi proizvođači odlučili da nove verzije njihovih mobitela neće imati priključak za slušalice na dnu. Bežične slušalice sve se više koriste kao promotivni darovi.

Mogu se pronaći u istom broju verzija kao i one žičane, s razlikom da se na mobitel spajaju putem Bluetootha te u sebi imaju male baterije o kojima je važno voditi brigu. Stoga je važno pronaći model s baterijom dovoljno velikog kapaciteta za vaše potrebe.

Xiaomi je brend koji je u tren oka pokorio svijet. Nitko nije mogao očekivati kako će Xiaomi postati vodeći brend mobilnih telefona u Kini za manje od tri godine. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: