Site Overlay

Jeftina sportska kamera SJCAM SJ6

Od kada se je na tržištu pojavila Go Pro sportska kamera, u potpunosti se je promijenio način snimanja. S glomaznim kamerama bilo je nemoguće snimati razne sportske aktivnosti, dok je revolucija u maloj kamerici Go Pro u potpunosti promijenila način snimanja sportskih aktivnosti. Bilo da tražite kameru za profesionalno snimanje ili vam je potrebna za snimanje hobija, sportska kamera SJCAM SJ6 je odličan odabir, jer za malo novaca nudi izrazito kvalitetne snimke i raznu dodatnu opremu.

Jeftina sportska kamera SJCAM
Jeftina sportska kamera SJCAM predstavlja najbolji odabir kod kupnje u pogledu dobivenog i uloženog.

Akcijska kamera SJCAM SJ6

Akcijska kamera SJCAM SJ6 već na prvi pogled izgleda veoma kvalitetno i ozbiljno. Ovo je brend koji već dugi niz godina proizvodi akcijske kamere i polako usavršava kvalitetu svojih proizvoda. Zbog toga jeftina sportska kamera SJCAM predstavlja najbolji odabir kod kupnje u pogledu dobivenog i uloženog. Ova kamera ima i LCD ekran na poleđini, kojim upravljate dodirom, što je za ovako niski cjenovni rang veoma pohvalno. Također, sam softver kamere i povezanost s mobitelom je odlično odrađena.

Sam izgled kamere ne treba previše komentirati, jer SJ6 Legend 4K kamera djeluje veoma ozbiljno i atraktivno. Ne razlikuje se previše od ostalih sportskih kamera, no može se pohvaliti s dva LCD ekrana (manji prednji i veći zadnji). Za cijenu od 150€, ova kamera nudi jako puno i odličan je odabir.

Karakteristike SJCAM SJ6 Legend

Kvalitetna sportska kamera SJCAM SJ6 Legend opremljena je s Panasonic senzorom koji omogućuje snimanje fotografija veličine 16 MP i video u FullHD 4K rezoluciji s 24 sličice po sekundi. Osim toga, kamera posjeduje stražnji zaslon osjetljiv na dodir, veličine 2 inča, te manji prednji zaslon s ključnim značajkama koje će vam pomoći za vrijeme snimanja. 

A9s čip, koji se nalazi u kameri, omogućava kvalitetno obrađivanje fotografija i snimki prilikom snimanja, a kamera već ima ugrađen mikrofon, iako podržava i spajanje vanjskog mikrofona.

SJCAM Zone aplikacija za sportske kamere

Sportska kamera SJ6 povezuje se sa mobitelom putem SJCAM Zone aplikacije. Putem aplikacije jednostavno možete pregledati snimljeni materijal ili vidjeti polje snimanja kamere, a možete i upravljati s raznim funkcijama kamere.

Čitajte i sljedeći članak: LCD monitor s tekućim kristalima

Jedna od najvećih prednosti koju ima računalni LCD monitor je to što on prikazuje cijelu sliku u samo jednoj rezoluciji, odnosno u rezoluciji koja odgovara dimenzijama samog ekrana. Upravo zbog toga slika je uvijek jednaka, živopisnih boja i vrlo visoke kvalitete, odnosno rezolucije te u pravilnom geometrijskom obliku što kod ranijih modela nije bio slučaj. 

Dodatci sportske kamere SJ6

Kupnjom kamere u web trgovini WayteQ u paketu s kamerom dobivate i razne druge dodatke, a neki od najvažnijih su:

  • Vodootporno kućište (koje omogućava snimanje u vodi)
  • Držač za bicikl
  • Adapter za stativ
  • Krpica za čišćenje objektiva
  • I razni drugi

Sportska kamera SJ6 Legend je odličan odabir za sve koji se tek upoznaju s ovakvim kamerama i za nisku cijenu pruža izrazito dobru kvalitetu snimljenog materijala te je odličan odabir i za početnike, i za profesionalce.

Čitajte i sljedeći članak: Xiaomi je brend koji je u tren oka pokorio svijet

Kineska tvrtka Xiaomi koja se bavi proizvodnjom i prodajom elektroničkih uređaja, u posljednjih je nekoliko godina postala ozbiljan protivnik naizgled neuhvatljivim svjetskim brendovima

Članci u istoj kategoriji: