Site Overlay

Kvaliteta igračaka i objektivnost prije svega

Hubelino je jedan od najpoznatijih njemačkih proizvođača dječjih igračaka. Za njihovu slavu i uspjeh zaslužna je činjenica što su njihove igračke izrađene od najkvalitetnije ABS plastike koja ne ispušta nikakve štetne tvari pa su tako iznimno sigurne za korištenje. 

Svoje igračke testiraju kod objektivnih, vanjskih stručnjaka kako bi korisnicima pružili relevantnu i objektivnu ocjenu svojih igračaka. 

Najbolje iz ponude igračaka

Hubelino igračke popularne su diljem svijeta, ali najpoznatiji su različiti setovi plastičnih kocki koje su kompatibilne s popularnim LEGO Duplo kockama. To kupcima pruža mogućnost kombiniranja tih dvaju setova ukoliko već posjeduju neki od njih. 

Hubelino igračke
Hubelino igračke popularne su diljem svijeta

Osim kocki, među djecom su vrlo popularne i Hubelino staze za pikule. One su sastavljene od puno sitnih dijelova što djeci daje mogućnost sastavljanja staze na koji god način oni to žele i hoće. Korisnici mogu birati između:

  • seta od 22 dijela (preporuča se za najmanju djecu)
  • seta od čak 200 dijelova (preporuča se za nešto veću djecu kojima će to biti pravi mali izazov za slaganje)

Ukoliko još posjedujete i neke druge setove kocki, vašoj djeci pružit ćete puno sati zabave i igre.

Hubelino trkaći set

Ukoliko je vaš mališan zaljubljenik u automobile i utrke, Hubelino trkaći set je pravi izbor za njega. Naime, on vašem mališanu pruža mogućnost sastavljanja staze, sastavljanja vozača i autića tijekom igre. 

Stručnjaci naglašavaju kako je ovakva igra odlična za razvoj djeteta jer potiče njegov motorički razvoj, razvoj pažnje i koncentracije. Ovaj Hubelino set igračaka dolazi s lako prenosivom ručkom i sadrži 70 elemenata te je idealna igračka za djecu u dobi od 1,5 do 5 godina. 

Set igračaka za male avanturiste

Idući vrlo popularan Hubelino dječji set se sastoji od: kolijevke za spust, tornada, katapulta u kombinaciji sa zavojitim elementima i kocki za gradnju staze. Ovaj set se sastoji od:

  • 136 zavojitih elemenata
  • 361 kocke
  • 2 temeljne ploče
  • 20 kuglica
  • 6 specijalnih dodataka

Proizvođač navodi kako je ovaj set primjeren za djecu u dobi od 4+ godine.

Igračke za najmlađe

Hubelino je mislio i na najmlađe mališane pa je tako osmislio set kocki nazvanih Super Kim koje su napravljene od mekane i fleksibilne plastike. Upravo zbog velikih dimenzija ih najmlađi mogu vrlo lako držati te su one vrlo sigurne za njih. 

Ovaj set potiče slaganje različitih oblika, učenje različitih boja te razvoj fine motorike. Set se sastoji od 40 kocki, a primjeren je za djecu u dobi od 1,5 do 5 godina. 

Čitajte i sljedeći članak: Nova zabava uz društvenu igru Otok Catan – Inke

Ako ste savladali društvenu igru Otok Catan i tražite nove izazove, jedna od novih verzija, Otok Catan – Inke tu je da vas oduševi novim pustolovinama. 

Članci u istoj kategoriji: