Site Overlay

Maske za iPhone daju sigurnost kod korištenja

Steve Jobs je nedvojbeno jedan od najvećih izumitelja kroz ljudsku povijest, a Apple je zahvaljujući njemu danas najveća firma na svijetu koja se bavi proizvodnjom raznih elektroničkih uređaja. Iako proizvode monitore za računala, računala i laptope, te tablete, najpoznatiji su po svojim mobitelima koji se nazivaju iPhone. U zadnjih nekoliko godina mobiteli su u potpunosti promijenili svoj prvobitni izgled, te je sada glavna stvar na mobitelima ekran. Kako bi se uređaj zaštitio tijekom pada, neophodno je korištenje maske za iPhone, a sve o tome kako je odabrati i gdje kupiti saznajte kroz nastavak.

Futrole za iPhone

Krenut ćemo s futrolama, koje nisu doslovno maske za iPhone, već su univerzalna zaštita za mobitele određene veličine. Odlična su zaštita uređaja dok se ne koristi, no prilikom svakog korištenja mobitel morate izvlačiti iz nje, te tu postoji mogućnost oštećenja.

Padovi se dešavaju tijekom korištenja uređaja, te je to glavni problem kod ove vrste zaštite. U trenutcima kada je mogućnost oštećenja najveća, tada mobitel nema nikakvu zaštitu i naš savjet je da ih ne birate prilikom kupnje.

Preklopne maske za iPhone

Jedne od najpopularnijih i najkorištenijih su zasigurno preklopne maske za iPhone, koje koristi veliki broj ljudi. One su popularne zbog odlične zaštite uređaja, jer štite i kućište i ekran. Jedine negativne stvari ovih maskica koje možemo navesti su otežano korištenje (potrebno ih je svaki put otvarati i zatvarati, te je nespretno slikanje zadnjom kamerom), te česta pucanja prilikom padova.

Iako će one odlično štititi mobitel, nerijetko se dešava da plastika koja drži mobitel u maskici prilikom pada pukne. Ona će zaštititi Vaš uređaj, no nakon pucanja morat ćete kupiti novu, što i nije baš najisplativije rješenje. Zbog toga smo za sam kraj ovog teksta ostavili šećer, maskice koje su prema našem mišljenju najbolji odabir.

Silikonske maskice za mobitel

Prema nama najpopularniji odabir su upravo silikonske maske za iPhone. Razlozi za to su mnogobrojni, od jednostavnog korištenja mobitela i nenarušavanja izgleda, pa sve do odlične zaštite i jeftine cijene. Jedina mana koju moramo navesti kod ovih maskica je da ne štite ekran u slučaju direktnog pada na neku izbočinu, no i to se da riješiti kupnjom dodatnog stakla za zaštitu ekrana. 

Na internetu, u web trgovini Gizzmo, možete kupiti maskice za sve mobitele po najboljim cijenama. Pogledajte njihov asortiman i pronađite idealnu maskicu za Vaš uređaj.

Jeftin i kvalitetan servis za iPhone telefone. Od zamene ekrana, stakla, baterije do popravke matične ploče – pokrivamo sve oblasti Apple iPhone servisa. Čitajte više …

Bežični punjač omogućuje brže i bezbrižnije punjenje. Kome se još da zamarati sa zapetljanim kablovima? Sve što je bez žica i kablova, puno je praktičnije i bolje. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: