Site Overlay

Mislimo na svoje kućne ljubimce

Baš kao što svakodnevno kupujemo hranu i potrepštine za sebe, tako trebamo posjećivati i trgovine za male životinje kako bismo svojim kućnim ljubimcima osigurali potrebnu hranu te igračke i ostalu opremu koja im je potrebna. 

Kako bi to omogućili svim vlasnicima kućnih ljubimaca, u posljednje vrijeme otvara se sve veći broj takvih trgovina pa tako danas gotovo svaki grad ima barem jednu takvu trgovinu.

Što možete očekivati od trgovine za male životinje

Iako trgovine za male životinje postoje na tržištu već neko vrijeme, nije svima u potpunosti jasno što se u njima može pronaći. Tome je prvenstveno zbog toga što je nekima prva asocijacija na njih hrana za pse. Ipak, njihov asortiman je puno veći te uključuje:

  • Dodatke prehrani
  • Poslastice
  • Proizvode za njegu i uređivanje pasa
  • Ležajeve
  • Odjeću i obuću
  • Pribor i proizvode za zbrinjavanje ozljeda
  • Igračke 

S obzirom na to da je asortiman doista velik te da je proizvoda puno, prilikom njihovog izbora i kupnje valjda voditi računa o tome da su ti proizvodi kvalitetni i funkcionalni.

Moderni pseći dodatak

Uz hranu za pse, jedan od najprodavanijih artikala u trgovinama za male životinje svakako su i povodci za pse koji su danas vrlo sofisticirani i moderni. Tako je danas primjerice moguće pronaći povodci sa šljokicama, u različitim uzorcima te oblicima i bojama. 

Povodci za pse su jedan najprodavanijih artikala u trovini za male životinje.
Povodci za pse su jedan najprodavanijih artikala, i zbog toga na tržištu možete pronaći mnogo različitih modernih povodca.

Osim toga, vrlo popularan proizvod koji se danas kupuje su i moderni, veliki i neobični ležajevi za životinje pa svaki kućni ljubimac, odnosno mala životinja kod kuće može imati gotovo pa kraljevski tretman.

Hrana je dio zdravlja

Isto kao što je ljudima hrana vrlo važna za održavanje zdravlja i vitalnosti, tako je ona vrlo važna i za sve kućne ljubimce. Kada govorimo o hrani za pse ona prvenstveno mora imati velik postotak sastojaka koji su izvor proteina poput mesa kao što je piletina, govedina, janjetina ili kao što je riba losos. 

Nutricionistka za kućne ljubimce rangirala je hranu za pse.

Osim toga, hrana za pse ne bi smjela imati štetne konzervanse već samo one iz vitamina C i E koji imaju blagotvoran učinak na njihovo zdravlje. Također, treba biti primjerena njihovoj veličini, dobi i načinu života te specifičnim zdravstvenim stanjima, a kao najbolji izbor u posljednje vrijeme se ističe hladno prešana hrana za pse. Budete li pazili kupujete samo kvalitetne proizvode vaš pas ili neka druga mala životinja će sigurno uživati.

Neki psi, bez jasnog razloga, mogu razviti alergije na određenu hranu, stoga postoji hrana za pse bez žitarica za osjetljive kućne ljubimce.

Članci u istoj kategoriji: