Site Overlay

Moto oprema iXS za najzahtjevnije bicikliste

Brojni motociklisti su zasigurno čuli za švicarsku firmu iXS. Ona se već više od 30 godina bavi izradom zaštitne opreme i sportske odjeće za motociklizam i biciklizam. Često se naziv njihovog brenda može pročitati i na opremi raznih biciklista i motociklista na brojnim moto utrkama jer imaju brojne sponzorske ugovore. 

Zbog svega, iXS moto opremu biraju oni najzatjevniji motociklisti, ali zbog odlične kvalitete njihovih proizvoda i ameteri ih također vole kupovati. A sve s nadom da će im takva kvalitetna moto oprema pomoći da usavrše svoje tehnike.

Široka ponuda raznolike moto opreme

iXS moto oprema se s vremenom nametnula kao jedna od iznimno kvalitetnih. Razlog više zašto se sve više ljudi odlučuje upravo za ovu marku je činjenica da u svom asortimanu nude gotovo sve što svakom motociklistu treba. Tako u iXS moto proizvode spadaju:

  • moto kacige
  • zaštitne jakne, hlače, rukavice, naočale
  • štitnici za bubrege
  • štitnici za laktove i koljena
  • moto čizme

Svaki od ovih moto proizvoda dostupan je i u više različitih vrsta pa ponekad neće biti lako odabrati ono najbolje što će vam odgovarati.

Kvalitetna iXS oprema za motociklizam i biciklizam

Kako bi iXS moto oprema bilo što kvalitetnija, ova tvrtka se odlučila na nešto drugačije pristup dizajniranja svojih proizvoda. Naime, surađuju s brojnim motociklistima i biciklistima koji im daju vrijedne savjete pri dizajniranju motociklističke i biciklističke opreme. Nema boljeg savjeta i prijedloga od onih osoba koje će kasnije biti glavni korisnici tih proizvoda. 

iXS moto oprema - moto kacige
iXS moto oprema – moto kacige

Zbog toga, svi iXS motociklistički proizvodi su iznimno kvalitetni jer su prošli testove od pravih vozača. A kako ne bi sve ostalo samo na sigurnosti i funkcionalnosti, tvrtka veliku pažnju pridaje i atraktivnom dizajnu svojih proizvoda.

Kupnja moto opreme u online trgovinama

Danas se iXS moto oprema može kupiti u njihovim specijaliziranim trgovinama diljem svijeta, ali ako je nema u vašem gradu, uvijek se možete okrenuti internetu i kupnji putem web trgovina. Naime, brojne web trgovine koje prodaju motoopremu u svojoj ponudi imaju i asortiman iXS opreme za motocikliste upravo zbog velike popularnosti.

Tako ćete u mnogim od njih na jednom mjestu pronaći brojne katerogije njihovih proizvoda, a ovakav način kupnje će vam omogućiti da vrlo brzo i na jednom mjestu saznate sve potrebne informacije o svakom proizvodu. Nakon kupnje, potrebno je samo pričekati nekoliko dana da vam svi kupljeni proizvodi stignu na kućnu adresu.

trenažer za bicikle

Trenažer je jedna od najpopularnijih kućnih sprava

U posljednjih nekoliko godina vrlo je popularno postalo trenirati kod kuće i baviti se fizičkom aktivnošću. S obzirom da sprave za vježbanje nisu jeftine i povoljne, jedan od najčešće kupovanih kućnih sprava za vježbanje je trenažer.

Članci u istoj kategoriji: