Site Overlay

Obavezna kamping oprema za početnike

Kampiranje je unazad nekoliko godina postalo veoma popularno, zbog sve bolje kvalitete kampova i usluge u istima. U svakome tinja doza avanturizma, a upravo kampiranje je najjednostavniji način da si zadovoljite avanturistički duh. Oni koji su već bili na kampiranju vjerojatno znaju što im je sve potrebno za odlazak, no oni koji se prvi puta opuštaju u ovu avanturu se pitaju što je obavezna kamping oprema.

Oprema za kampiranje

Najbitnija oprema bez koje ne možete ići na kampiranje je šator za kampiranje. On i vreće za spavanje su neophodni da biste mogli kampirati, a ostala kamping oprema koja će Vam boravak u kampu učiniti ugodnijim je: kamp kuhinja, stol i stolice, rasvjeta i kozmetika. Za kampiranje postoje posebne vrste sklapajućih stolova i stolica, a za što ugodniji boravak u kampu potrebno je kupiti i sprej protiv komaraca koji su glavno ometanje tijekom ljetnih večeri.

Šator je najbitnija kamping oprema bez koje ne možete ići na kampiranje
Kamping oprema: šator

Pobrinite se da odaberete što ravnije kamping mjesto, kako bi Vam boravak bio što ugodniji. Male neravnine mogu uzrokovati velike probleme za stol i stolice, a budući da su kampovi većinom na zelenoj površini neravnine su česte. Svaki kamp opremljen je sanitarnim čvorovima i tuševima, te se na ulazu u kamp obično nalazi dućan u kojem možete kupiti sve potrebne namirnice za vrijeme vašeg boravka.

Postavljanje šatora

Glavni zadatak s kojim ćete se suočiti prilikom dolaska u kamp je postavljanje šatora. Morate pronaći ravno mjesto koje je po mogućnosti izdignuto od tla. U slučaju kiše, može se dogoditi da se voda slijeva u šator ako se on nalazi u udubini.

Nakon što rastegnete šator, čvrsto ga zakačite u pod s klinovima, koji će se pobrinuti da izdrži i nalete bure. Nakon šatora i ostala kamping oprema se mora rasporediti prema Vašim željama. Kamping mjesta imaju svoje izvore struje, te će punjenje mobitela ili korištenje frižidera biti moguće u svakom kampu.

Kvalitetna kamping oprema online

Kako bi Vaš boravak u kampu bio moguć više godina, neophodno je da je kamping oprema kvalitetna. Web trgovina camp-ing.hr je specijalizirana upravo za prodaju opreme za kampiranje i svih ostalih potrebnih stvari za odlazak u kamp, te u svojoj ponudi ima samo najkvalitetnije proizvode. Kupnjom preko ove web trgovine bit ćete sigurni da kupujete kvalitetnu opremu koja će Vas služiti dugi niz godina.

Navečer možete zajedno s društvom igrati neku društvenu igru. Saznajte više koje društvene igre možete da igrate sa klikom na link.

Nove avanture na dohvat ruke uz najam jedrilice. Najam jedrilice, odnosno odmor na jedrilici, možemo usporediti s najmom malo boljeg apartmana. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: