Site Overlay

Personalizirani pokloni za svaku priliku

Korisni pokloni uvijek su dobrodošli, no tražite li neku novu ideju onda su personalizirani pokloni prava stvar za vas. Lijepi, moderni i namijenjeni upravo onome koga darivata, oduševit će svakoga. Uz malo kreativnosti i mašte lako ćete stvoriti i sami savršen poklon.

A ako smatrate da niste sami dovoljno kreativni, velika ponuda raznih poklona o trgovinama kojima možete dodati nešto svoje i personalizirati ih bit će i više nego dovoljna.

Poigrajte se vlastitim rukama

Mnogo je mogućnosti za personalizaciju poklona, no ako ste vični vizualnim umjetnostima, onda je jedan od najboljih opcija oslikavanje platna. Oslikavanje platna je odlična ideja da se naprave unikatni personalizirani pokloni,koji zasigurno neće proći nezapaženo. Tako možete oslikati: 

  • Torbe
  • Tenisice
  • Kape
  • Majice itd.

S druge strane, odlučite li se za predmet koji se svakodnevno koristi, vaš je poklon dodatno poseban jer će vašeg primatelja svaki dan podsjetiti na vas. Uz to, poklanjate i funkcionalan predmet koji neće sjediti na polici pa vaš primatelj ponosno može pokazivati unikatan i poseban personalizirani poklon koji je dobio.

Digitalne opcije za personalizaciju poklona

Ako pak više volite digitalnu umjetnost, poklone možete personalizirati i online. Mnoge internetske trgovine nude opciju printanja na tekstil, što vam otvara cijeli niz različitih zanimljivih opcija. S jedne strane, možete odabrati već postojeću fotografiju koju ćete ispisati na promocijski tekstil po želji ili pak, ako ste vični u Photoshopu, kreirati kolaž fotografija. Tiskati se može na razne predmete, kao što su:

  • Kape
  • Pernice
  • Novčanici
  • Jastučnice
  • Kišobrani

Izbora zasigurno neće nedostajati. Osim digitalnog tiska, online često možete naručiti i usluge graviranja u razne predmete i to tako da sami kreirate motiv koji će se gravirati, što je također odlična ideja kada su u pitanju personalizirani pokloni.

Personalizirani pokloni za određenu osobu

Sve se češće mogu pronaći i opcije stvaranja potpuno personaliziranih proizvoda koji su osmišljeni samo za jednu osobu. Bilo da se radi o dječjim slikovnicama koje se rade po narudžbi i u kojima je glavni junak upravo mališan koji je primatelj, ili pak o kozmetičkim proizvodima koji se proizvode prema željama i ciljevima koje navodite. 

Za ovakve personalizirane poklone potrebno je prije svega dobro poznavati primatelja, kako biste bili sigurni da poklanjate nešto što će ga učiniti sretnim, no imate li barem okvirnu ideju o tome što primatelju treba, s ovakvim darovima teško možete pogriješiti.

Darovi u setu mogu biti odlični za blagdane. Kako nam se Božić i novogodišnji praznici rapidno približavaju, sve više razmišljamo o božićnim poklonima. Čitaj više …

Članci u istoj kategoriji: