Site Overlay

Promocija je pola posla

Ukoliko želite da vaša tvrtka, brand, robna marka ili proizvod postigne još veću popularnost i prepoznatljivost kod klijenata i kupaca, važno je dobro ga promovirati. Uz pomoć promotivnih materijala svojoj tvrtki ili robnoj marki ćete osigurati prisutnost i vidljivost na tržištu. Osim promotivnog uredskog materijala, najstariji i najefikasniji vid promocije i dalje se odvija putem promotivnog tekstila poput:

  • promotivnih majica
  • promotivnih kapa
  • promotivnih jakni
  • promotivnih vjetrovki i kabanica
Promocijski tekstil
Uz pomoć promotivnih materijala svojoj tvrtki ili robnoj marki ćete osigurati prisutnost i vidljivost na tržištu.

Komprimirani promocijski tekstil

Jedinstvena pojava na tržištu promotivnog tekstila je svakako komprimirani promocijski tekstil. Naime, ova vrsta promotivnog materijala izrađuje se tako da se promotivna majica komprimira u kompaktan oblik (prema određenom kalupu), a zatim se stavlja u karton na kojem se nalaze dodatne promotivne informacije u proizvodu, s obje strane. 

Cjelokupan proizvod se potom umata u prianjajuću foliju što dodatno učvršćuje sadržaj u željeni oblik. Na ovaj način dobiva se promotivna majica ili bilo koja druga vrsta promotivnog tekstila koja stane u ruku korisnika. Morate priznati kako je ovo doista inovativan i originalan način promocije

Neka vas šilterica reklamira

Ukoliko tražite najjeftiniju varijantu izrade promotivnog tekstila, to su svakako kape. Osim što je najjeftinija varijanta, ujedno su i neka istraživanja pokazala kako je upravo promotivna kapa jedan od najefektnijih promotivnih poklona za klijente i zaposlenike, a ujedno su i vrlo praktične jer su potrebne za gotovo svaku djelatnost. 

Na tržištu postoji velik broj oblika, boja, stilova, tekstura i materijala u kojima je moguće odabrati ovaj komad promotivnog tekstila, izbor je samo na vama i ovisi o vašim željama i potrebama.

Google AdWords oglašavanje jedno je od najboljih načina oglašavanja

Svoju tvrtku, brand, robnu marku ili proizvod možetete promovirati i putem Google Adwords. Više o tome možete pročitati u članku sa naslovom “Kolika je cijena za Google Adwords?“.

Topla, udobna i promotivna jakna

S obzirom da su u zimskom razdoblju neophodne, jakne mogu biti odličan promotivni tekstil za vašu tvrtku. Kao i ostali promocijski tekstil, i jakne dolaze u različitim modelima, bojama i materijalima na koje se vrlo lako može aplicirati logo vaše tvrtke. 

Osim u promotivne svrhe, vrlo često se promotivne jakne dijele i djelatnicima kao sastavni dio njihove uniforme ili radne opreme. Promotivne jakne mogu biti izrađene uz pomoć sito tehnike, transfer tehnike (naljepnice ili folije), višebojne direktne ink tehnike sa širokim spektrom boja ili pak uz pomoć računalnog vezenje (tzv. štik tehnika) kojom se mogu izvesti različiti motivi, u različitim bojama. Stoga odaberite nešto od promocijskog tekstila te pozitivno iznenadite svoje zaposlenike ili poslovne partnere.

Čitajte i sljedeći članak: Promotivni darovi za bolju suradnju

Članci u istoj kategoriji: