Site Overlay

Promotivni darovi za bolju suradnju

Promotivni darovi veoma su važan dio svakog poslovanja, jer je upravo povezanost između klijenata i firme najvažnija stvar za kvalitetan odnos. Ne smatramo da kupac ili klijent mora biti darivan, već na taj način prema vašoj firmi može osjetiti posebnu povezanost. U nastavku teksta saznajte što su sve promotivni darovi, zbog čega se oni koriste i kako odabrati kvalitetne darove koji će oduševiti svakog vašeg suradnika.

Što su promotivni darovi?

Promotivni darovi poklanjaju se suradnicima u svrhu poboljšanja odnosa s njima, te su u većini slučajeva veoma mali i jeftini pokloni. To mogu biti neki uredski pribori, slušalice za telefon, rokovnici, privjesci, upaljači ili slične male stvari.

Promotivni darovi mogu sadržavati otisnuti logo
Olovke kao promotivni darovi

Ovisno o broju suradnika, te cijeni usluga koje plaćaju, možete se odlučiti i za neke nešto skuplje darove kako biste stvorili što bolji i kvalitetniji odnos s klijentima. To mogu biti primjerice SoftShell jakne ili neki darovni setovi s bocama vina ili maslinovog ulja i slično.

Zbog čega darovati promotivne darove?

Darivanje poslovnih suradnika oduvijek je bilo popularno, a u skorije vrijeme postalo je gotovo i obavezno. Na taj način nije cilj kupiti suradnike ili klijente, već malim znakom pažnje pokazati da vam je stalo do njih i same suradnje.

Promotivni darovi mogu sadržavati otisnuti logo ili moto vaše firme, a kao najbolji način i diskretno darivanje možete se odlučiti na tiskanje nekog motivacijskog citata. Bitno je napomenuti da poslovni darovi nisu način promocije, već isključivo darivanje suradnika u znak zahvale i dobre suradnje.

Kako se poslovni darovi biraju?

Najbolji način za odabir poslovnih darova su online trgovine. Kao jedna od najpopularnijih internet trgovina izdvaja se Habeco koja već više od 25 godina radi u ovom polju. Promotivni darovi kod njih dostupni su na jednom mjestu, a garanciju kvalitete daje vam preko 10 tisuća zadovoljnih kupaca. Ovisno o veličini vaše firme, broju suradnika i cijeni usluga koje plaćaju suradnici ovisi i dar koji ćete odabrati za njih. Ne možete preveliko darivati male suradnike ili premalo darivati velike i prema tome birajte i darove. Ako vam netko izdvaja veliku svotu novca na mjesečnoj bazi, glupo bi bilo da mu poklonite privjesak s otvaračem za pivu, a nekom tko vam plaća veoma malo SoftShell jaknu.

Treba vam nova vrtna garnitura? Onda si sa klikom na link pročitajte članak na temu vrtne garniture.

Personalizirani pokloni za svaku priliku. Trebate poseban poklon, za posebnu osobu u vašem životu? Čitajte više …

Darovi za Valentinovo koji oduševljavaju. Bitno je da dar za osobu koja vam je draga bude i funkcionalan i emocionalan. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: