Site Overlay

SoftShell jakne najbolji su odabir za zimski trening

Dobra jakna najbitnija je kada je vrijeme hladno, vlažno i vjetrovito, kako biste i po najgorem vremenu bili zaštićeni od hladnoće i neugodnih vremenskih uvjeta. SoftShell jakne relativno su nove na tržištu, a već su uvelike osvojile simpatije raznih ljudi, od sportaša pa sve do ljubitelja topline i udobnosti.

Provjerite i vi koje vam sve pogodnosti nude i odaberite odgovarajući model iz sve većeg asortimana u trgovinama s odjećom.

Materijal od kojega su napravljene SoftShell jakne otporan je na vlagu i vjetar i veoma je dobar izolator
SoftShell jakne za učinkovitu zaštitu od kiše i vjetra

Savršen odjevni predmet za trening

Ako ste ljubitelj sportova, onda sigurno znate kako je treniranje po hladnom vremenu itekako nezgodno. U takvim uvjetima važno je imati pravu opremu u kojoj se lako možete kretati, no u kojoj vam je svejedno toplo. SoftShell jakne najbolji su izbor za trening u takvim hladnim uvjetima. 

Napravljene od inovativnog materijala, SoftShell jakne pružaju zaštitu od:

  •  Vjetra
  •  Niskih temperatura
  •  Kiše

A sve to u nekoliko tankih slojeva u kojima ćete se i dalje bez brige moći kretati. Ako su temperature veoma niske i želite dodatnu zaštitu, SoftShell jakne također su toliko tanke da ih možete nositi i samo kao jedan od slojeva na sebi.

Zaštita od kiše, ugodna za nošenje

Ono što SoftShell janke čini posebnima jest što istovremeno nude zaštitu od vlage i kiše izvana dok s druge strane omogućavaju vašoj koži da diše. To ih čini savršenim odabirom upravo za sport.

Što biste trebali nositi kad pada kiša? Biciklističke jakne Softshell Vs Hardshell

One neće spriječiti sušenje kože kada se znojite, pa ćete tako lakše održati osjećaj topline tijela bez pregrijavanja te nećete morati trenirati mokri. S druge strane, SoftShell jakne neće omogućiti prodiranje vlage izvana, pa ćete u njima moći trenirati čak i ako vani pada kiša ili snijeg.

Inovativan materijal odjeće

Materijal od kojega su napravljene SoftShell jakne otporan je na vlagu i vjetar i veoma je dobar izolator. Upravo radi toga koriste ga mnogi sportaši, od trkača, skijaša, biciklista pa sve do planinara.

SoftShell jakne pružaju zaštitu od vjetra, kiše, niskih temperatura, ...
3 slojna SoftShell jakna Octagon II

Materijal je zapravo spoj nekoliko slojeva materijala poput poliestera ili poliuretana koji su u tankim slojevima složeni jedni na druge na način da vas što bolje štite od svih negativnih utjecaja lošeg vremena. Svi slojevi međusobno su slijepljeni u jednu jedinstvenu cjelinu od koje se onda rade SoftShell jakne. Ovisno o tome koliko slojeva ima SoftShell materijal ovisitit će i njegova razina zaštite. No, s obzirom da su slojevi materijala tanki, SoftShell jakna će i dalje ostati ugodna i tanka.

Članci u istoj kategoriji: